بازار روز | بازار اینترنتی ایران

آبلیمو و آبغوره و راهنمای نگهداری طولانی مدت آنها

آبلیمو و آبغوره و راهنمای نگهداری طولانی مدت آنها. اصول نگهداری آبلیمو و آبغوره و جلوگیری از فاسد شدن و خراب شدن آبلیمو و آبغوره در سبک آشپزی ایرانی آبلیمو و آبغوره آبلیمو و آبغوره و راهنمای نگهداری طولانی مدت آنها

آبلیمو و آبغوره و راهنمای نگهداری طولانی مدت آنها. اصول نگهداری آبلیمو و آبغوره و جلوگیری از فاسد شدن و خراب شدن آبلیمو و آبغوره در سبک آشپزی ایرانی

آبلیمو و آبغوره و راهنمای نگهداری طولانی مدت آنها. اصول نگهداری آبلیمو و آبغوره و جلوگیری از فاسد شدن و خراب شدن آبلیمو و آبغوره در سبک آشپزی ایرانی

آبلیمو و آبغوره از چاشنی های اصلی در آشپزی و غذاهای ایرانی می باشند. آبلیمو و آبغوره استفاده کم اما بلند مدت دارند. به این خاطر بسیار اهمیت دارد که در طول مدت استفاده خراب یا فاسد نشوند. تجربه نشان داده که در صورت عدم توجه به اصول نگهداری آبلیمو و آبغوره این دو محصول خیلی زود کپک زده و فاسد می شوند. اما با بکار بردن روشهای ذیل به آسانی می توانید بدون نگرانی از این دو محصول اشتها بر انگیز و خوش طعم و مزه استفاده کنید.

آموزش مهارت های زندگی در Y22.ir

در زندگی مدرن امروز چطور زندگی بهتری داشته باشیم؟ چطور آرامش بیشتری داشته باشیم؟ پاسخ به همه پرسش های شما با کلیک روی متن بالا

آبلیمو و آبغوره و راهنمای نگهداری طولانی مدت آنها

آبلیمو و آبغوره و راهنمای نگهداری طولانی مدت آنها. اصول نگهداری آبلیمو و آبغوره و جلوگیری از فاسد شدن و خراب شدن آبلیمو و آبغوره در سبک آشپزی ایرانی

آبلیمو و آبغوره ای را که گرفته اید در ابتدا باید دانه لیمو را از آن جدا کنید چون باعث تلخی آبلیموی بدست آمده خواهد شد!

سپس در کوتاه ترین فرصت آبلیمو یا آبغوره را دمای تا نزدیک جوش بدهید. لطفا توجه داشته باشید که آبلیمو یا آبغوره شما نجوشد. زیرا جوشیدن باعث تغییر رنگ آبلیمو و آبغوره می شود. البته می توانید آبلیمو یا آبغوره را درون شیشه ریخته و سپس شیشه را در آب جوش قرار دهید.

با انجام همین کار ساده یعنی قرار دادن شیشه آبلیمو یا آبغوره درون آب جوش آنزیم و باکتری های موجود در آن از بین رفته و  قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند.

آبلیمو یا آبغوره را در یک شیشه بسیار تمیز بریزید. سعی کنید حتما تا لب شیشه پر باشد اما به مقدار کمی از لبه شیشه خالی مانده و سپس درب آنرا کیپ کنید.

این فضای خالی بین درب و آبلیمو باعث ایجاد خلاء و جلوگیری از ورود اکسیژن به آبلیمو یا آبغوره شما شده و دیگر جایی برای رشد کپک ها هم ایجاد نمی شود.

نکات مهم در نگهداری آبلیمو و آبغوره

زیرا باعث تغییرات شیمیایی در این دو محصول می شود. زیرا ویتامین C موجود در آن به نور و حرارت حساس بوده و از بین می رود.

زیرا مواد اسیدی درون آبلیمو با مواد پلاستیکی باعث ایجاد فعل و انفعالات شیمیایی شده و در نتیجه نه تنها آبلیموی شما سالم نخواهد بودف بلکه تبدیل به یک ماده سمی و سرطان زا می شود.

بهترین ظرف برای نگهداری آبلیمو ظروف شیشه ای با رنگ تیره هستند. زیرا نور کمتری را از خود عبور می دهند.

در صورت مشاهده آبلیمو یا آبغوره کپک زده از مصرف آن خودداری نمایید.

فروشگاه اینترنتی

خروج از نسخه موبایل