ثبت ایده و اختراع با بهترین روش با کتاب کپی رایت من

(3 customer reviews)

در دسترس

آیا نگران سرقت ایده خود هستید؟ آیا در جستجوی بهترین روش ثبت ایده، ثبت اختراع و ثبت مقاله خود هستید؟ کتاب ” کپی رایت من ” بهترین راه حل برای رفع تمامی نگرانی های شماست. ثبت ایده و اختراع با بهترین روش با کتاب کپی رایت من

650,000 ریال

تعداد :
مقایسه

توضیحات محصول

ثبت ایده و اختراع با بهترین روش با کتاب کپی رایت من. یک کتاب الکترونیکی ۸ صفحه ای که شامل همه کاری است که خود شما بدون نیاز به وکیل، مترجم می توانید به دو روش کاملا مطمئن ثبت نمایید.

تضمین بازار روز | بازار اینترنتی ایران! برگشت کل پول در صورت اثبات بی اثربودن هر کدام از  این دو روش!

هر یک از ما بواسطه تخصص در کارمان راهی نو برای انجام کار با زمان و هزینه کمتر را پیدا کرده ایم که به آن ایده می گویند. ایده ها طرفداران خاص خود را دارند که افراد حاضر هستند برای آن هزینه زیادی بپردازند و البته بیشتر تمایل دارند تا ایده را بدون زحمت از آن خود کننند. سرقت ایده نه در ایران بلکه در تمام دنیا وجود دارد و ایده پردازان در صورت عدم رعایت موارد ایمنی نتیجه یک عمر تحقیق و بررسی خود را از دست می دهند. از این رو بسیار مهم است که ایده خود را از دست سارقان دور نگه دارند.

در این کتاب دو روش ارائه می شود که خود شما به تنهایی و در کشور خودتان حتی ایران و با پول کشور خود می توانید انرا ثبت و نگهداری کرده بطوریکه در تمامی دادگاه های جهان قابل اثبات می باشد.

با کمترین قیمت ۲ روش بسیار آسان برای ثبت ایده و اختراع در اختیار شماست.

ویژگی های این ۲ روش:

  • کل هزینه اجرای هر دو روش کمتر از ۲ دلار آمریکا یا معادل ریالی آن

  • قابل اجرا برای تمامی ایده ها و اختراعات

به بیان بهتر با پرداخت یکباره برای خرید این کتاب می توانید این دو روش را برای تمامی اختراعات و ایده های خود اجرا نمایید و نیازی به خرید کتاب برای ثبت هر ایده یا اختراع نیست.

این کتاب را بسیار ارزان بخرید!

شما می توانید همین کتاب را به قیمت ۱۰ دلار  از بزرگترین فروشگاه انلاین دنیا یعنی آمازون نیز خرید کنید! (ایرانیان خارج کشور)

خرید از آمازون

اما همانطور که مشاهده می فرمایید همین کتاب در بازار روز | بازار اینترنتی ایران و در همین صفحه تنها با قیمت ۲۹ هزار تومان عرضه می شود.

نسخه های مختلفی توسط نویسنده کتاب عرضه شده بود که به مرور با اطلاعات جدید به روز رشد و صد البته تمامی خریداری محترم که نسخه های قبلی این کتاب را تهیه کرده بودند، تمامی نسخه های جدید را بصورت کاملا رایگان دریافت و دانلود می کنند.

 

 

 

 

3 reviews for ثبت ایده و اختراع با بهترین روش با کتاب کپی رایت من
  1. علی

    5 از 5

    سلام به دوستان ايده پرداز و مخترع. در مورد كتاب چيزي نميگم تا خودتون باش اشنا بشين اما به نظر من ۱۹ تومن ارزششا داره بخصوص براي ما كه باندازه ۱۹ تومن پول اينترنت و موبايل ميديم تا متوجه شيم كه تازه دوستان عزيز حاضر در اداره مالكيت صنعتي بالاي ميدان هفت تير اصلا نميتونن راهنماييت كنن چندتا خانومن كه … خب بگو حاليم نيست و خلاص . اما در مورد سايت خريد هم بگم من يكبار وارد شدم البته خيلي طول كشيد و بعد خارج شدم رفتم فرداش از كارتم پرينت گرفتم ۵ دقيقه بعدش زده بود كه پول تو حسابم بود و برداشت نشده بود . در اصل تا كتاب نرسيد دستم هيچ پولي برداشت نشده .البته دوستان اگر هم اذيت ميشن ميتونن با مديريت كانكت شن و مستقيما واريز كنن بازم ميگم كتاب ميگيرن و ادرس ميلشونا بدن تا كتاب اپلود شه رو ميلشون. از همه خواهش دارم كتابا فقط و فقط خودشون بخونن . ي كپي بگيرنفقط براي خودشون و حتي از ميلشونم حذفش كنن.به اميد اباداني جهاني با صلح و حفظ حقوق همديگر. به اميد ظهور

  2. بهزاد

    5 از 5

    واقعا باور نمی کردم انقدر کاربردی و حرفه ای باشه. اونم با این قیمت مناسب. ممنونم از لطفتون

  3. کیوان کهزادی

    5 از 5

    بسیار عالی، مفید و مختصر. واقعا سپاس گذارم از آقای محمدی دهقانی گرامی که عصاره ی تجربیاتشون رو به این خوبی برامون به ارمغان آوردن. جناب دهقانی بسیار سپاس گذار خواهم بود اگر محصولات بعدیتون هم بتونیم دریافت کنیم. بی صبرانه منتظریم. سپاس

نوشتن نظر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.