امتیاز این آیتم
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

آبلیمو و آبغوره و راهنمای نگهداری طولانی مدت آنها. اصول نگهداری آبلیمو و آبغوره و جلوگیری از فاسد شدن و خراب شدن آبلیمو و آبغوره در سبک آشپزی ایرانی

آبلیمو و آبغوره از چاشنی های اصلی در آشپزی و غذاهای ایرانی می باشند. آبلیمو و آبغوره استفاده کم اما بلند مدت دارند. به این خاطر بسیار اهمیت دارد که در طول مدت استفاده خراب یا فاسد نشوند. تجربه نشان داده که در صورت عدم توجه به اصول نگهداری آبلیمو و آبغوره این دو محصول خیلی زود کپک زده و فاسد می شوند. اما با بکار بردن روشهای ذیل به آسانی می توانید بدون نگرانی از این دو محصول اشتها بر انگیز و خوش طعم و مزه استفاده کنید.

 

آبلیمو و آبغوره و راهنمای نگهداری طولانی مدت آنها

آبلیمو و آبغوره و راهنمای نگهداری طولانی مدت آنها. اصول نگهداری آبلیمو و آبغوره و جلوگیری از فاسد شدن و خراب شدن آبلیمو و آبغوره در سبک آشپزی ایرانی آبلیمو و آبغوره آبلیمو و آبغوره و راهنمای نگهداری طولانی مدت آنها

آبلیمو و آبغوره و راهنمای نگهداری طولانی مدت آنها. اصول نگهداری آبلیمو و آبغوره و جلوگیری از فاسد شدن و خراب شدن آبلیمو و آبغوره در سبک آشپزی ایرانی

آبلیمو و آبغوره ای را که گرفته اید در ابتدا باید دانه لیمو را از آن جدا کنید چون باعث تلخی آبلیموی بدست آمده خواهد شد!

سپس در کوتاه ترین فرصت آبلیمو یا آبغوره را دمای تا نزدیک جوش بدهید. لطفا توجه داشته باشید که آبلیمو یا آبغوره شما نجوشد. زیرا جوشیدن باعث تغییر رنگ آبلیمو و آبغوره می شود. البته می توانید آبلیمو یا آبغوره را درون شیشه ریخته و سپس شیشه را در آب جوش قرار دهید.

با انجام همین کار ساده یعنی قرار دادن شیشه آبلیمو یا آبغوره درون آب جوش آنزیم و باکتری های موجود در آن از بین رفته و  قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند.

آبلیمو یا آبغوره را در یک شیشه بسیار تمیز بریزید. سعی کنید حتما تا لب شیشه پر باشد اما به مقدار کمی از لبه شیشه خالی مانده و سپس درب آنرا کیپ کنید.

این فضای خالی بین درب و آبلیمو باعث ایجاد خلاء و جلوگیری از ورود اکسیژن به آبلیمو یا آبغوره شما شده و دیگر جایی برای رشد کپک ها هم ایجاد نمی شود.

 

نکات مهم در نگهداری آبلیمو و آبغوره

  • آبلیمو و آبغوره را هرگز در نور آفتاب قرار ندهید.

زیرا باعث تغییرات شیمیایی در این دو محصول می شود. زیرا ویتامین C موجود در آن به نور و حرارت حساس بوده و از بین می رود.

  • عدم استفاده از ظروف پلاستیکی یا بطری های آب معدنی

زیرا مواد اسیدی درون آبلیمو با مواد پلاستیکی باعث ایجاد فعل و انفعالات شیمیایی شده و در نتیجه نه تنها آبلیموی شما سالم نخواهد بودف بلکه تبدیل به یک ماده سمی و سرطان زا می شود.

  • ظروف شیشه ای تیره رنگ

بهترین ظرف برای نگهداری آبلیمو ظروف شیشه ای با رنگ تیره هستند. زیرا نور کمتری را از خود عبور می دهند.

  • با آبلیموی کپک زده چه کنیم؟

در صورت مشاهده آبلیمو یا آبغوره کپک زده از مصرف آن خودداری نمایید.

 

 

 

فروشگاه اینترنتی چهارصفل

www.4fasl.com

 

 

 

 

دسته مادر خرید آب شیرین کن در خوزستان – آذربایجان و اصفهان » مقایسه کیفیت دستگاه تصفیه آب خانگی » چرا به دستگاه تصفیه آب نیاز داریم؟ » لیست بازارهای روز سراسر ایران » درباره بازار روز | بازار اینترنتی ایران – خرید محصولات و خدمات با کیفیت » پویا پروتئین یک انتخاب خوب برای سلامتی » کفیر معجزه سلامتی. بنوشید به سلامتی » ظروف یکبار مصرف بازار روز | بازار اینترنتی ایران یک انتخاب سالم و آسان » نوشیدنی کفیر سنتی در تمام محله های تهران » سمنو – سمنوی چهار فصل برای تمام ایران و جهان » آرتمیا بهترین غذا برای ماهی آکواریومی » راهنمای خرید دیسکس در ایران » خرید سمنو ی خوشمزه عمه لیلا در منطقه ۲۲ و سراسر تهران » استرس ، بیماری دنیای مدرن و راه های درمان استرس » فروش ماهی آکواریومی در منطقه ۲۲ تهران » یه چیز خوشمزه – یه احساس خوب » کاهش وزن و لاغری با ویروس جدید! » قند و شکر غیراستاندارد در تهران » درباره بازار روز | بازار اینترنتی ایران – خرید محصولات غذایی با کیفیت » سلام به تمام ایرانیان از بازار روز | بازار اینترنتی ایران » راهنمای خرید اینترنتی از بازار روز | بازار اینترنتی ایران » هک شدن گوشی موبایل و کامپیوتر » گلیم دستباف و فروش در بازار روز اینترنتی بازار روز | بازار اینترنتی ایران » خرید خوب از فروشگاه های اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیک » نام دامین – راهنمای انتخاب بهترین دامین » ثبت ایده و اختراع – محافظت از ایده و اختراع » به بازار روز | بازار اینترنتی ایران خوش آمدید »
پست قبلی قند و شکر غیراستاندارد در تهران
پست بعدی کاهش وزن و لاغری با ویروس جدید!

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.