راهنما

کاهش وزن و لاغری با ویروس جدید!

کاهش وزن و لاغری با ویروس جدید! احساس عدم گرسنگی باعث کاهش اشتها و میل به غذا شده و در نتیجه بدن از چربی های اضافه تغذیه می کند.

لاغری جدای از بحث های مربوط به زیبایی و تناسب اندام باعث افزایش سلامت و طول عمر انسان نیز می شود. اما بسیار مهم است که از روش های درست برای لاغر شدن و کاشه وزن استفاده کنیم.

من در منطقه ۲۲ تهران زندگی می کنم. چند روز قبل مبتلا به یک نوع جدید از ویروس سرماخوردگی شدم. ساعت از ظهر که گذشت حال من به تدریج تغییر پیدا کرد. بی حالی و خستگی و نکته عجیب تر از همه اینکه صبحانه را ساعت ۸ صبح خورده بودم و تا ساعت ۵ عصر که در دفتر کارم بودم اصلا احساس گرسنگی نکردم. تا اینکه ۱۱ شب دیگر احساس کردم که به دکتر نیاز دارم و بنابراین با کمک یکی از اعضای خانواده به درگانگاه شابنه روزی تختی رفتم. خدارا شکر خلوت بود. چون نشانه این بود که مردم کمی مریض هستند و اینکه من هم زودتر وارد مطب دکتر شدم. خانم دکتری بود که وقتی حال و روز نزار مرا دید علت را پرسید و شرح حالی دادم اما نکته مهم که عدم گرسنگی بود را نگفتم اما در پایان خودشان گفتند آیا احساسی سیری هم می کنی که گفتم آره اتفاقا به مادرم هم گفتم که از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۵ عصر هیچ چیزی نخوردم و هیچ احساس گرسنگی هم ندارم. که خانم دکتر گفت بله این ویروس جدید این حس رو در بدن ایجاد می کنه.

آموزش مهارت های زندگی در  Y22.ir

کاهش وزن و لاغری با ویروس جدید!

کاهش وزن و لاغری با ویروس جدید! احساس عدم گرسنگی باعث کاهش اشتها و میل به غذا شده و در نتیجه بدن از چربی های اضافه تغذیه می کند. کاهش وزن کاهش وزن و لاغری با ویروس جدید!
کاهش وزن و لاغری با ویروس جدید! احساس عدم گرسنگی باعث کاهش اشتها و میل به غذا شده و در نتیجه بدن از چربی های اضافه تغذیه می کند.

روز گذشته اخبار تلویزیون اعلام کرد که دانشمندان چینی در دانشگاه Sun Yat-sen  پشه هایی تولید کردند که حامل باکتری بوده و با بیماریهایی همچون زیکا، دنگی و تب زرد مقابله می کند.

یک کارخانه بسیار بزرگ در گوانگژو در جنوب چین میلیون ها با استفاده از یک پروژه دانشگاهی هر هفته ۲۰ میلیون پشه دستکاری شده تولید می کند که آلوده با باکتری مقابله کننده با بیماریهای خطرناک و مرگبار هستند.

این بود که به ذهنم رسید خوب می شد اگر دانشمندان و پژوهشگران ایرانی این ویروس را مورد تحقیق و بررسی و آزمایش قرار می دادند تا ببینند چطور می شود که این ویروس احساس سیری در بدن ایجاد می کند تا با شبیه سازی آن بتوانند یک روش درمان چاقی یا داروی لاغری تهیه کنند.

البته کپی رایت برای بازار روز | بازار اینترنتی ایران محفوظ می باشد!

A revolutionary new project has been decimating mosquito populations after a factory was set up to produce a million infertile mosquitoes every week in order to fight against dengue fever.
The revolutionary idea which is being tested in Guangzhou Science City, a technology-centred area in the city of Guangzhou, capital of China’s southern Guangdong Province, is focussed on the fact that a female mosquito will only mate once. That mating then stimulators her to produce eggs.
But by releasing infertile male mosquitoes, the eggs never develop. And the scientist have found that by releasing 1 million infertile mosquitoes every week, they have been significantly reducing concentrations of the bloodsucking insect.
The project’s team leader, Xi Zhiyong, who led a first round of trial tests recently, confirmed they had been releasing the mosquitoes into the nearby Shazi Island every week to combat dengue fever.
The release of the male mosquitoes is no threat to the human population because not only do they not carry the disease, but male mosquitoes do not bite. In fact most mosquitoes feed on fruit and plant nectar, and only the females need the blood to provide the protein to lay eggs.
Tests results found that the sterilised male mosquitoes were able to help reduce the mosquito population by some 90 percent.
According to Zhiyong, releasing sterilised mosquitos into the wild is just one of several innovative attempts to fight dengue fever, a disease which causes as many as 22,000 deaths worldwide each year, mostly children.
With no vaccine or treatment for dengue haemorrhagic fever, China experienced its worst outbreak in decades, which resulted in some 47,000 cases.
The pain caused by the disease is so intense that it has also become known as the “break-bone disease”.
Scientists believe that if the project works in the current testing, it could also be used in other regions around the world for example to fight against malaria.
(ends)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.